Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 18:55

Сайт вчителя
Олексія Пальцева

Меню сайту
Пошук
Новини
ava
misto.zp.ua
ava
Перекладач Google
ava
Радіо онлайн
ava
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Calenday
ava
Свята, події, іменини,

народні прикмети
Калькулятор
Email
palzevol@gmail.com

ourclas@at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Листопад » 22
22 листопада в світі відзначається День синів або День сина. Щорічно 22 листопада в світі відзначається світле сімейне свято – День синів або День сина. Історія появи цього свята невідома. Проте Всесвітній день синів встиг завоювати любов у населення нашої планети, бо всі люблячі батьки прагнуть дати своїм дітям, своїм синам – майбутнім батькам, все найкраще, щоб їх життя було наповнене достатком і любов'ю.  У День синів зазвичай всі батьки маленьких хлопчиків балують їх різними смаколиками і домашніми солодощами. Проте головний подарунок, який батьки можуть зробити у це свято, подарувати дітям любов і приємні слова. Також це чудовий привід висловити подяку своїй дитині за те, що вона зробила життя батьків набагато красивіше, осмисленіше, сказати про те, як вони пишаються своїм сином, його успіхами, заслугами і закріпити все це символічним подарунком.  ... Читати далі »
Категорія: Інформатика | Переглядів: 314 | Додав: Пальцев | Дата: 22.11.2018 | Коментарі (0)

Святкування Дня подяки відбувається в четвертий четвер листопада в США і в другий понеділок жовтня в Канаді. Це державне свято в США і Канаді. Традиційно на День подяки запікають індичку, проводять сімейний вечір з молитвою. Історія свята.
У четвертий четвер листопада в США відзначають День подяки, один з самих популярних і старих християнських свят в країні. Свято День подяки вперше було відзначено в 1621 році англійськими колоністами, що жили в Плімутській колонії.
Історія свідчить, що після гарного врожаю, один з батьків-пілігримів і засновників поселень на території сучасного Массачусетса (США), а потім її губернатор - Вільям Бредфорд, вирішив провести восени того ж року особливе свято - День подяки Господу за урожай і допомогу індіанців. Після здобутт ... Читати далі »
Категорія: Календар | Переглядів: 314 | Додав: Пальцев | Дата: 22.11.2018 | Коментарі (0)

Перекласти сайт

 Translate the site into English Die Webseite auf das Deutsche zu übersetzen Przetlumacz te strone na jezyk Polski Перевести сайт на Українську мову Traduire le site en français 
Форма входу

Лепетун
gerb
facebook
ava
Amnesty Ukraine
ava

Amnesty International
Запорізька мерія
gerb
Школа № 87
gerb

Школа №87 на карті міста

Школи Запоріжжя
Карта України
map_ua
База питань
ChGK
Life.zp.ua
ChGK
Доктор Комаровский
komarovskiy
Афоризми

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz