Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 16:45

Сайт вчителя
Олексія Пальцева

Меню сайту
Пошук
Новини
ava
misto.zp.ua
ava
Перекладач Google
ava
Радіо онлайн
ava
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Calenday
ava
Свята, події, іменини,

народні прикмети
Калькулятор
Email
palzevol@gmail.com

ourclas@at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Вересень » 10
Якщо дитині відмовляють у знижці при пред'явленні учнівського, телефонуйте за нижченаведеними телефонами. Як писав IPnews, в зв'язку з початком нового навчального року виникла проблема з 50% знижками для школярів. Зокрема, факти порушень зафіксували на маршрутах №61, 67, 76 і 95. За інформацією прес-служби мерії, знижка на проїзд продовжує діяти за умовами договору. Для цього потрібно пред'явити учнівський квиток, довідку або інший документ. "Пільгова вартість проїзду надається учням закладів середньої загальної освіти всіх типів і форм власності (початкових шкіл, гімназій, ліцеїв і т. д.) на період навчального року (виключаючи канікули, перерви і відпочинок між чвертями, півріччях, семестрах і т. п. ) з понеділка по п'ятницю ", - наголошується в повідомленні. Зафіксувавши факти порушень, запорожці можуть звертатися в управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку міськради за телефонами: 787-50-76, 787-50-89.

... Читати далі »
Категорія: Безпека життєдіяльності | Переглядів: 479 | Додав: Пальцев | Дата: 10.09.2018 | Коментарі (0)

Під Мелітополем у Запорізькій області триває будівництво нової електростанції. На площі в 200 000 м.кв. встановлюють сонячні батареї, які протягом дня будуть генерувати 10 000 кВт електроенергії. Купувати цю енергію буде держава. У мережі з'явилися фотографії нової електростанції в процесі будівництва, повідомляє "РІА-Мелітополь".

... Читати далі »
Категорія: Економіка | Переглядів: 339 | Додав: Пальцев | Дата: 10.09.2018 | Коментарі (0)

Заходи Тижня освіти дорослих в Україні проходять у другій декаді вересня. Це міжнародна ініціатива, яка проводиться з 1999 року під егідою ЮНЕСКО. Офіційну підтримку Тижня освіти дорослих здійснюють структури Міністерства освіти і науки України.
Тиждень освітнього зростання в Україні спрямований на розширення пізнавальних процесів в суспільстві, особисте вдосконалення освіти і культури дорослих людей. Ця міжнародна ініціатива підтримується в більш ніж 50 країнах світу. Щорічні події проводяться з 11 по 17 вересня.
Чи є межа у досконалості або достатньо досягти певного рівня освіти?
Практика показує, що знань не буває занадто багато. Навпаки, їх, як правило, недостатньо. Однак, далеко не кожен розуміє це. Завдяки пізнавальним процесам, які аж ніяк не закінчуються з досягненням певного віку, коли про людину можна сказати, що вона є дорослою, відбувається найважливіше ствердження незримих життєвих процесів, що йдуть слідом за суспільством. Ці процеси впливають на все. Не тільки на культуру або самоідентифікацію. Вони є невід’ємною частиною нас самих, єдності багатополярного соціуму, пошуку відповідей на нові виклики, які ставить перед нами завжди унікальний поточний момент. ... Читати далі »
Категорія: Календар | Переглядів: 344 | Додав: Пальцев | Дата: 10.09.2018 | Коментарі (0)

Половина випадків насильницької смерті на нашій планеті припадає на самогубства. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), загальна кількість смертей від суїциду зараз наближається до мільйона на рік.
Тенденції такі, що до 2020 року число самогубств, очевидно, зросте в півтора рази. У зв’язку з цим ВООЗ оголосила 10 вересня Всесвітнім днем запобігання самогубствам.
Суїцид - це глобальна і трагічна проблема для світової охорони здоров’я. По всій землі після рішення накласти на себе руки вмирає більше людей, ніж у результаті воєн і насильницьких убивств, разом узятих.
За поширеністю випадків суїциду попереду йдуть розвинені країни. Першість належить країнам Східної Європи.
Найменші ж показники - в Латинській Америці та Азії. По Африці дані про це практично відсутні.  ... Читати далі »
Категорія: Безпека життєдіяльності | Переглядів: 269 | Додав: Пальцев | Дата: 10.09.2018 | Коментарі (0)

Перекласти сайт

 Translate the site into English Die Webseite auf das Deutsche zu übersetzen Przetlumacz te strone na jezyk Polski Перевести сайт на Українську мову Traduire le site en français 
Форма входу

Лепетун
gerb
facebook
ava
Amnesty Ukraine
ava

Amnesty International
Запорізька мерія
gerb
Школа № 87
gerb

Школа №87 на карті міста

Школи Запоріжжя
Карта України
map_ua
База питань
ChGK
Life.zp.ua
ChGK
Доктор Комаровский
komarovskiy
Афоризми

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz