Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 18.05.2024, 17:37

Сайт вчителя
Олексія Пальцева

Меню сайту
Пошук
Новини
ava
misto.zp.ua
ava
Перекладач Google
ava
Радіо онлайн
ava
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Calenday
ava
Свята, події, іменини,

народні прикмети
Калькулятор
Email
palzevol@gmail.com

ourclas@at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 04
4 лютого 2004 року почав роботу сервіс «Thefacebook», створений студентом Гарвардського університету Марком Цукербергом з трьома своїми приятелями. Через рік він змінив назву на Facebook і сьогодні є найбільшою соціальною мережею світу.

Коли у 2002 році вісімнадцятирічний Марк Цукерберг поступив на факультет психології Гарвардського університету він уже мав певний досвід у комп'ютерному програмуванні, яким захопився ще в шкільні роки, і був автором кількох програм. На другому курсі заради розваги він за ніч створив сайт «Facemash», на якому студенти мали можливість оцінювати фотографії студенток, виходячи з власних симпатій. Для цього Цукербергу довелось зламати базу даних Гарвардського університету, звідки він скопіював конфіденційні дані студентів, - сайт дуже швидко став популярним, але за два дні був закритий через перевантаження університетських серверів і скарги студентів на неправомірність використання їх фотографій.  ... Читати далі »
Категорія: Інформатика | Переглядів: 512 | Додав: Пальцев | Дата: 04.02.2019 | Коментарі (0)

У Запоріжжі, нижче Дніпровської ГЕС, розташувався найбільший на Дніпрі острів — Хортиця. Зараз це місце набуває все більшого значення для відродження української історії. За останні 15 років на острові з’явився історико-культурний центр, музей судноплавства, інтерактивний театр, а в острівних землях та водах продовжують знаходити скарби, як от тисячолітній меч, який знайшли тут всього декілька років тому. Тепер Хортиця є одним із найважливіших освітніх і культурних історичних центрів України і продовжує розвиватися.

Острів Хортиця

Хортицю іноді люблять називати найбільшим річковим островом у Європі. Однак науковець В’ячеслав Зайцев стверджує, що це не так. Найбільшим таким островом є Великий Житній на південному заході Словаччини. Якщо Хортиця має довжину 12 км, то Житній острів простягається на 84 км вздовж Дунаю. Але Хортиця збирає ці легенди й користується популярністю завдяки Дніпровим порогам — гірським породам, що виходили на поверхню в руслі Дніпра між сучасними містами Дніпро й Запоріжжя:  ... Читати далі »

Категорія: Екологія рідного краю | Переглядів: 336 | Додав: Пальцев | Дата: 04.02.2019 | Коментарі (0)

За даними ВООЗ: існує більше 100 видів раку і хвороба може розвиватися в будь-якій частині тіла. Від раку щорічно вмирають мільйони людей.
Більше 60% нових випадків захворювання на рак зареєстровані в країнах Африки, Азії та Центральної і Південної Америки. У цих регіонах відбувається 70% всіх випадків смерті від раку.
У всьому світі найбільша кількість чоловіків вмирає від наступних п’яти видів раку (в порядку убування): раку легенів, шлунку, печінки, ободової і прямої кишки та стравоходу.
У всьому світі найбільша кількість жінок помирає від наступних п’яти видів раку (в порядку убування): раку грудей, легенів, шлунку, прямої та ободової кишки і шийки матки. У багатьох країнах, що розвиваються, рак шийки матки є найпоширенішим типом раку.
Вживання тютюну є найзначнішою окремою причиною раку, якій можна запобігти - більше 20% смертей від раку пов’язані з вживанням тютюну.
Одна п’ята частина всіх ракових захворювань у світі розвивається в результаті хронічної інфекції. Так, наприклад, вірус папіломи людини (ВПЛ) викликає рак шийки матки, а вірус гепатиту B - рак печінки.  ... Читати далі »
Категорія: Безпека життєдіяльності | Переглядів: 397 | Додав: Пальцев | Дата: 04.02.2019 | Коментарі (0)

Перекласти сайт

 Translate the site into English Die Webseite auf das Deutsche zu übersetzen Przetlumacz te strone na jezyk Polski Перевести сайт на Українську мову Traduire le site en français 
Форма входу

Лепетун
gerb
facebook
ava
Amnesty Ukraine
ava

Amnesty International
Запорізька мерія
gerb
Школа № 87
gerb

Школа №87 на карті міста

Школи Запоріжжя
Карта України
map_ua
База питань
ChGK
Life.zp.ua
ChGK
Доктор Комаровский
komarovskiy
Афоризми

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz