Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 18.05.2024, 16:50

Сайт вчителя
Олексія Пальцева

Меню сайту
Пошук
Новини
ava
misto.zp.ua
ava
Перекладач Google
ava
Радіо онлайн
ava
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Calenday
ava
Свята, події, іменини,

народні прикмети
Калькулятор
Email
palzevol@gmail.com

ourclas@at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 09
Перемога над власним страхом і навідь жахом, яка не так давно була просто необхідна для відвідування стоматологічного кабінету, з розвитком нових методів і підходів у цій вельми делікатній області дається нам все легше і легше, і часом єдиним стримуючим фактором, який нас зупиняє на шляху до цього улюбленного лікаря, це елементарне фінансове питання. Робота стоматолога без перебільшення дуже важлива і на щастя більшість з нас це розуміє.
Нагадаємо, що за даними різних джерел, наприклад, ADA, IDEAF і FDI, а так само Всесвітньої федерації стоматологів, карієс і хвороби ротової порожнини є найпоширенішими захворюваннями у всьому світі. Особливу увагу і настороженість викликає хронічне захворювання карієсом, яке не щадить ні бідних, ні багатих і сміливо крокує по всій планеті.
Не випадково у всьому світі встановлені і виникають всілякі пам’ятні та святкові дні, присвячені увазі до здоров’я зубів і ротової порожнини. Так наприклад 12-го вересня відзначається «Всесвітній день здоров’я ротової порожнини» - «World Oral Health Day». 6-го березня в Сполучених Штатах Америки відзначають професійне свято «День дантиста», а весь лютий місяць традиційно відводиться увазі національної системи охорони здоров’я у сфері дитячого здоров’я та профілактики цих нещадних захворювань.  ... Читати далі »
Категорія: Календар | Переглядів: 439 | Додав: Пальцев | Дата: 09.02.2019 | Коментарі (0)

Перекласти сайт

 Translate the site into English Die Webseite auf das Deutsche zu übersetzen Przetlumacz te strone na jezyk Polski Перевести сайт на Українську мову Traduire le site en français 
Форма входу

Лепетун
gerb
facebook
ava
Amnesty Ukraine
ava

Amnesty International
Запорізька мерія
gerb
Школа № 87
gerb

Школа №87 на карті міста

Школи Запоріжжя
Карта України
map_ua
База питань
ChGK
Life.zp.ua
ChGK
Доктор Комаровский
komarovskiy
Афоризми

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz