Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 18.05.2024, 16:28

Сайт вчителя
Олексія Пальцева

Меню сайту
Пошук
Новини
ava
misto.zp.ua
ava
Перекладач Google
ava
Радіо онлайн
ava
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Calenday
ava
Свята, події, іменини,

народні прикмети
Калькулятор
Email
palzevol@gmail.com

ourclas@at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 14

Ми згадуємо події, які відбулися в самому серці України під час
громадських протестів Революції Гідності. На вулиці Києва вийшли юнаки і дівчата, які більш за все прагнули європейського вибору та розвитку нової
демократичної правової держави.
На жаль, доля підготувала для них важкі випробування, а за свободу та гідність України прийшлось заплатити кров’ю.
Чотири роки тому у період з 18 по 20 лютого почулися безжальні постріли снайперів, які забрали життя простих українців на холодній землі столиці.
«Небесна Сотня» своїм життям розрахувалась за свободу для мільйонів українців, а із полум’я їх віри в найвищі цінності та ідеали вийшла ще більша кількість загартованих вогнем і мечем патріотів, які згодом першими стали на захист соборності і незалежності у війні на сході України.
Саме тому за ініціативи Обласного центру патріотичного виховання молоді за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації, у співпраці з кіноконцертним залом імені Олександра Довженка відбудеться урочистий захід присвячений Дню пам’яті Героїв Небесної сотні.

Дата проведення – 20.02.2018
Час проведення – 12.30.
Місце проведення – кіноконцертний зал ім. О.П. Довженка  ... Читати далі »

Категорія: Гордість України | Переглядів: 522 | Додав: Пальцев | Дата: 14.02.2019 | Коментарі (0)

Починаючи з 14 лютого 2012 року відзначається Міжнародний день дарування книги (International Book Giving Day).

Це один з наймолодших свят в календарі, об'єднує всіх, хто дарує книги дітям і вчить їх любові до читання.

За три роки свого існування ініціатива отримала підтримку в усьому світі та продовжує знаходити нових ентузіастів і учасників.

Просуванню свята сприяла підтримка відомих авторів, блогерів та дитячих письменників.

З кожним роком все більше книжок, як уже читаннях, так і зовсім нових, вирушає в дорогу в усі куточки світу.

Подаруй книгу в Міжнародний день дарування книг ... Читати далі »

Категорія: Календар | Переглядів: 308 | Додав: Пальцев | Дата: 14.02.2019 | Коментарі (0)

Для пересічного обивателя, коли зачіпається тема роду занять його колег або знайомих, в поняття «комп’ютерник» може вкладатися все, що завгодно, лише б це хоч якось асоціювалося з комп’ютерною технікою. І в цьому є певний сенс ...
Обчислювальна техніка, вельми корисні пристрої, перші прототипи яких відомі людству ще з незапам’ятних часів. Наприклад, у Давньому Вавилоні, ще 3 тис. років до нашої ери, були винайдені пристрої для полегшення підрахунків. Це була своєрідна лічильна дошка, яка застосовувалася для полегшення численних арифметичних обчислень.
Сучасний світ ступив куди далі, ніж наші давні родичі, розвиваючи механічні програмовані пристрої та обчислювальні машини, а з розвитком електричних технологій і зовсім став придумувати щось універсальне, більш швидке і досить надійне. Так, 15-го лютого 1946-го року американськими військовими інженерами була представлена перша універсальна електронна обчислювальна машина ЕНІАК, по суті вона відчинила двері в нові цифрові технології. Перша радянська цифрова ЕОМ розпочала свою дослідну експлуатацію тільки к січню 1952-го року.  ... Читати далі »
Категорія: Інформатика | Переглядів: 543 | Додав: Пальцев | Дата: 14.02.2019 | Коментарі (0)

Любов є найбільшою рушійною силою у всьому світі. Це те, заради чого чоловіки готові згортати гори, а жінки слідувати за своїм коханим навіть на край світу. Про неї написано і сказано так багато, що здавалося б нічого нового вже сказати просто не можливо, але будь який закоханий це з легкістю спростовує, знаходячи слова, вирази і вчинки, які представляють його особисту любов все в новому і новому світлі. Це унікальне почуття і стан душі. Воно глибоко духовне і всілякі спроби опошлити це, дароване нам Богом чудо, розбиваються як хвилі об скелю. Любов - це фундамент здорових відносин і запорука успіху. Вона дає перемогу при будь-якому розкладі і разом з тим, більш терплячого і спокійного ставлення, ніж відносини закоханої людини до причин і обставин, які можуть стати перешкодою в його почуттях не можна і уявити. Здавалося б протиріччя, адже любов виключає байдужість. Вона ревно і більш упереджена, ніж будь-яке інше почуття і разом з тим вона дає той рівень спокою і відчуття порядку, який не під силу отримати у відсутності любові. Це не дивно, адже нам відомо, що сказано про те, що Сам Бог - є любов. Так само нам відомо, що Бог створив людину за образом Своїм і подобою. Чоловіка і жінку створив Господь і любов між ними - це природний стан людини.  ... Читати далі »
Категорія: Календар | Переглядів: 492 | Додав: Пальцев | Дата: 14.02.2019 | Коментарі (0)

Перекласти сайт

 Translate the site into English Die Webseite auf das Deutsche zu übersetzen Przetlumacz te strone na jezyk Polski Перевести сайт на Українську мову Traduire le site en français 
Форма входу

Лепетун
gerb
facebook
ava
Amnesty Ukraine
ava

Amnesty International
Запорізька мерія
gerb
Школа № 87
gerb

Школа №87 на карті міста

Школи Запоріжжя
Карта України
map_ua
База питань
ChGK
Life.zp.ua
ChGK
Доктор Комаровский
komarovskiy
Афоризми

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz