Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 18.05.2024, 19:18

Сайт вчителя
Олексія Пальцева

Меню сайту
Пошук
Новини
ava
misto.zp.ua
ava
Перекладач Google
ava
Радіо онлайн
ava
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Calenday
ava
Свята, події, іменини,

народні прикмети
Калькулятор
Email
palzevol@gmail.com

ourclas@at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 11
20 грудня 2013 року Генеральна Асамблея прийняла резолюцію про науку, техніку і інновації в цілях розвитку, в якій визнавалося, що повноцінний і рівний доступ до сфери науки, техніки і інновацій для жінок будь-якого віку і їх участь в цій сфері є необхідною умовою забезпечення гендерної рівності і розширення прав і можливостей жінок.
15 грудня 2015 року Генеральна Асамблея прийняла резолюцію, проголосивши 11 лютого Міжнародним днем жінок і дівчаток в науці (A/RES/70/212). Організація Об’єднаних Націй запропонувала всім державам-членам, організаціям і органам системи ООН та інших міжнародним і регіональним організаціям, приватного сектору та науковим колам, а також громадянського суспільства, включаючи неурядові організації і приватних осіб, відзначати Міжнародний день жінок і дівчаток в науці належним чином, в тому числі за допомогою проведення просвітницьких і суспільно-пропагандистських заходів, з тим щоб заохочувати повноцінну і рівноправну участь жінок і дівчаток в процесах в сфері освіти, професійної підготовки, забезпечення зайнятості та прийняття рішень в природничо-науковій області, ліквідувати всі прояви дискримінації по відношенню до жінок , в тому числі в галузі освіти і зайнятості, і долати правові, економічні, соціальні та культурні бар’єри на шляху до цього, в тому числі заохочуючи розробку науково-освітньої політики та програм, включаючи, в міру необхідності, шкільні програми, сприяти більш широкому залученню жінок і дівчаток до сфери науки, заохочувати розвиток жінками наукової кар’єри і визнавати досягнення жінок в науці.  ... Читати далі »
Категорія: Календар | Переглядів: 549 | Додав: Пальцев | Дата: 11.02.2019 | Коментарі (0)

Хворіти - неприємна справа. Вона неприємна ні для кого. З одного боку хвороба приносить хворому тільки страждання, з іншого - вона відволікає масу сил і енергії у здорової частини населення, яка за службовим обов’язком або обставин, змушена миритися з таким станом справ.
Переважна більшість з нас так чи інакше стикалася з цим негативним явищем. Багато хто з нас хворіл, або відчуває усю підступність хвороби на собі зараз. У такі хвилини ми розуміємо, як для нас важлива підтримка і турбота тих, хто може її надати. Комусь із нас доводилося доглядати за хворими, хтось робить це постійно, обравши для себе професію медика. Є серед нас і ті, для кого підтримка і догляд за хворими - це святе веління душі.
Поділяючи глибоку небайдужість з людьми, хто з тих чи інших причин недуги потребує сторонньої опіки, а також з метою підбадьорення і зміцнення позитивного ставлення співробітників медичних та інших установ, які займаються забезпеченням такої підтримки 13-го травня 1992-го року за ініціативи глави Ватикану Іоанна Павла II, було запропоновано новий міжнародний пам’ятний день - Всесвітній день хворого. Дата 11-те лютого, в яку було прийнято відзначати цей День, нерозривно пов’язана з добрими католицькими традиціями і великою місією, покладеною Богом на всю християнську церкву. Безкорислива чеснота і самопожертва в ім’я порятунку свого ближнього - свята місія, нагорода за яку скоріше очікується християнами на небесах. Безліч християнських місій і парафій по всьому світу вже багато століть організовують подібну підтримку - догляд за хворими і немічними, які мають гостру потребу в опіці і дуже обмежені можливості. Персонал цих закладів представляють люди, для яких часто чужа біль сприймається як своя власна і вони в свою чергу також потребують підбадьорення.  ... Читати далі »
Категорія: Календар | Переглядів: 378 | Додав: Пальцев | Дата: 11.02.2019 | Коментарі (0)

Перекласти сайт

 Translate the site into English Die Webseite auf das Deutsche zu übersetzen Przetlumacz te strone na jezyk Polski Перевести сайт на Українську мову Traduire le site en français 
Форма входу

Лепетун
gerb
facebook
ava
Amnesty Ukraine
ava

Amnesty International
Запорізька мерія
gerb
Школа № 87
gerb

Школа №87 на карті міста

Школи Запоріжжя
Карта України
map_ua
База питань
ChGK
Life.zp.ua
ChGK
Доктор Комаровский
komarovskiy
Афоризми

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz