Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 15.05.2024, 18:57

Сайт вчителя
Олексія Пальцева

Меню сайту
Пошук
Новини
ava
misto.zp.ua
ava
Перекладач Google
ava
Радіо онлайн
ava
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
Calenday
ava
Свята, події, іменини,

народні прикмети
Калькулятор
Email
palzevol@gmail.com

ourclas@at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 15 » 15 жовтня - Міжнародний день сільських жінок
05:45
15 жовтня - Міжнародний день сільських жінок
Те, що лягає на плечі деяких наших жінок, то з чим вони інколи віртуозно справляються, приводить багатьох представників протилежної статі в почуття глибокого здивування і поваги. Це ми, як правило, розмірковуємо про представниць населення міських районів, а що говорити про жінок, яким випало щастя проживати поза міських зручностей і широкої інфраструктури?
У сільських районах нашої держави проживає близько 30-35% від загального числа населення, серед яких близько 50-60 % складають жінки. Найчастіше на їхні плечі лягають не тільки турботи про сім’ю і виховання підростаючого покоління, а й турботи по будинку, домашньому господарству, робота і безліч інших турбот, про які навіть і не підозрюють ті, хто проживає в містах, де за великим рахунком «все під рукою».
Враховуючи найважливішу роль сільських жінок та їх безцінний внесок у прискорення розвитку всієї економічної галузі і зокрема сільського господарства, забезпечення і підвищення продовольчої безпеки і благополуччя сільських регіонів, на 76-му пленарному засіданні Генеральної Асамблеї ООН, яке відбулося 18-го грудня 2007-го року, було прийнято рішення офіційно оголосити 15-те жовтня Міжнародним днем сільських жінок і відзначати його щорічно, починаючи з 2008-го року. Резолюція A/RES/62/136.
У більшості сучасних країн і країн, що розвиваються, сільські жінки грають вирішальну і координуючу роль у вирощуванні продовольчих сільськогосподарських культур і в значній частині галузі сільськогосподарського виробництва, тваринництва, птахівництва. Вони не тільки забезпечують свої сім’ї продуктами, водою і енергоносіями, але також беруть активну участь у несільськогосподарської діяльності, що має величезне значення для забезпечення надійних засобів для існування та продовольчої безпеки своїх власних домашніх господарств. Їх турботи по догляду за дітьми, літніми людьми і навіть хворими, і немічними, гідні найглибшої поваги.
У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших сільських жінок, бажаємо їм сил і міцного здоров’я, тепла і затишку їх домашнього вогнища! Нехай бадьорість і позитивний настрій не покидає Вас ніколи! З святом Вас! І всіх благ!

Джерело
Категорія: Інформатика | Переглядів: 303 | Додав: Пальцев | Рейтинг: 5.0/1

Поділитися матеріалом:

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Перекласти сайт

 Translate the site into English Die Webseite auf das Deutsche zu übersetzen Przetlumacz te strone na jezyk Polski Перевести сайт на Українську мову Traduire le site en français 
Форма входу

Лепетун
gerb
facebook
ava
Amnesty Ukraine
ava

Amnesty International
Запорізька мерія
gerb
Школа № 87
gerb

Школа №87 на карті міста

Школи Запоріжжя
Карта України
map_ua
База питань
ChGK
Life.zp.ua
ChGK
Доктор Комаровский
komarovskiy
Афоризми

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz