Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 16:46

Сайт вчителя
Олексія Пальцева

Меню сайту
Пошук
Новини
ava
misto.zp.ua
ava
Перекладач Google
ava
Радіо онлайн
ava
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
Calenday
ava
Свята, події, іменини,

народні прикмети
Калькулятор
Email
palzevol@gmail.com

ourclas@at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 18
В цей день в 1995-му році наша суверенна держава Україна офіційно увійшла до Ради Європи.
Рада Європи - міжнародна організація, яка сприяє співробітництву між усіма країнами Європи в області стандартів права, прав людини, демократичного розвитку, законності та культурної взаємодії. Будучи заснованим в 1949 році, Рада Європи є найстарішою в Європі міжнародною організацією. До його складу входять 47 держав, в яких проживають більше 800 млн. Людина, і Рада Європи є повністю самостійною організацією, яка не входить в систему Європейського союзу, що об’єднує тільки 28 держав. На відміну від Євросоюзу, Рада Європи не може видавати обов’язкові закони, однак ці дві міжнародні організації мають деякі загальні символічні атрибути, наприклад, гімн і прапор.
Найбільш відомими органами Ради Європи є Європейський суд з прав людини, який діє відповідно до Європейської конвенцією про захист прав людини та основних свобод, і Комісія Європейської фармакопеї.
Одним з найбільш значних досягнень Ради Європи вважається розробка і прийняття Європейської конвенції про захист прав людини та основних свобод. ... Читати далі »
Категорія: Календар | Переглядів: 356 | Додав: Пальцев | Дата: 18.10.2018 | Коментарі (0)

Сьогодні, 18 жовтня, в багатьох країнах відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми.

Європейський день боротьби з торгівлею людьми був започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні. В цей день в багатьох країнах Європи проходять інформаційні кампанії та заходи.

Протидія торгівлі людьми є одним з найбільш пріоритетних завдань діяльності Уряду і, зокрема, Міністерства соціальної політики – національного координатора у цій сфері. Це не тільки питання безпеки наших співгромадян, але і питання сприйняття України на міжнародній арені. З кожним роком Урядом України вдається досягти суттєвих результатів у подоланні цього негативного явища.

Надзвичайно важливу роль у формуванні державної політики з питань протидії торгівлі людьми відіграють міжнародні та громадські організації. ... Читати далі »

Категорія: Календар | Переглядів: 585 | Додав: Пальцев | Дата: 18.10.2018 | Коментарі (0)

Свято Міжнародний день кредитних спілок відзначають в третій четвер жовтня з 1948 року. Виник цей день у 1927 році в штаті Массачусетс, США. Мета заходів - підвищення обізнаності громадськості про роботу кредитних спілок та фінансової кооперації у світі.
Це свято родом зі Сполучених Штатів Америки та виникло завдяки Лізі кредитних спілок штату Массачусетс в далекому 1927 році. В державі, де свобода знаходиться на одному з найважливіших місць і цінність розуміння спільної практичної взаємодопомоги не є порожнім звуком, організації фінансової взаємодопомоги розвивалися дуже активно. Нагадаємо, що перші кредитні спілки виникли в Німеччині у 1849 році. Німецький підприємець на ім’я Ф. Райфайзен організував кредитний союз, який отримав назву "Товариство для допом ... Читати далі »
Категорія: Економіка | Переглядів: 284 | Додав: Пальцев | Дата: 18.10.2018 | Коментарі (0)

Перекласти сайт

 Translate the site into English Die Webseite auf das Deutsche zu übersetzen Przetlumacz te strone na jezyk Polski Перевести сайт на Українську мову Traduire le site en français 
Форма входу

Лепетун
gerb
facebook
ava
Amnesty Ukraine
ava

Amnesty International
Запорізька мерія
gerb
Школа № 87
gerb

Школа №87 на карті міста

Школи Запоріжжя
Карта України
map_ua
База питань
ChGK
Life.zp.ua
ChGK
Доктор Комаровский
komarovskiy
Афоризми

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz