Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 12:37

Сайт вчителя
Олексія Пальцева

Меню сайту
Пошук
Новини
ava
misto.zp.ua
ava
Перекладач Google
ava
Радіо онлайн
ava
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
Calenday
ava
Свята, події, іменини,

народні прикмети
Калькулятор
Email
palzevol@gmail.com

ourclas@at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 05
Карний розшук ще за царя мав свою значимість і силу. У 1918 році Наркомат внутрішніх справ УРСР затвердив Положення про організацію відділів карного розшуку.
Центральне управління карного розшуку - Центророзшук, було організовано в жовтні 1918 року. З того часу при місцевих органах міліції почали діяти спеціальні підрозділи «для охорони порядку шляхом негласного розслідування злочинів кримінального характеру та боротьби з бандитизмом». Довгі роки ця служба розвивалася і вдосконалювалася.
Карний розшук - одне з найбільших і найважливіших підрозділів МВС. Служба оперативників постійно пов’язана з ризиком і самовідданістю. Погоні, перестрілки, засідки, зустрічі зі злочинцем один на один - до всього цього співробітник карного розшуку повинен бути готовий щодня, щогодини.

Джерело
Категорія: Безпека життєдіяльності | Переглядів: 266 | Додав: Пальцев | Дата: 05.10.2018 | Коментарі (0)

Голландська скульптор Маргрит ван Бріфорт, яка створила Ждуна, представила свою нову роботу. На опублікованому ван Бріфорт знімку в інстаграмі зображено ситу зморшкувату лису істоту.

Через складки, величезні сумні очі і великий ніс грузна істота схожа на лежачу собаку або тюленя. При цьому у неї є задні кінцівки — людські ноги.
 

... Читати далі »
Категорія: Безпека життєдіяльності | Переглядів: 425 | Додав: Пальцев | Дата: 05.10.2018 | Коментарі (0)

На сторінках міжнародного календаря є такий день - Всесвітній день посмішки, в який нас закликають вкрай позитивно впливати на наш з вами настрій. Всі ми, різні люди. Щоб домогтися гарного настрою, для кожного з нас, принаймні, необхідно щось особливе. Для когось мир у всьому світі, для когось нове авто. Комусь досить просто прогулятися на свіжому повітрі, а для когось стабільно сірі будні вже викликають відчуття норми і зовсім нічого не хочеться міняти. Ну вже ні! Все це якось складно.
Давайте просто посміхнемося. Підійдемо до дзеркала і посміхнемося самим собі. Зробимо це кілька разів. І ще. І ще, тільки без сарказму. Не будемо себе критикувати! Просто посміхнемося. Посміхнемося без задньої думки.
Ну от. Складний механізм нашого з вами настрою тільки що був зрушений в позитивну сторону. Може бути не на довго. Повторимо процедуру, зауважимо, що нам це нічого не коштує. Руки, ноги, наші гаманці залишаються в спокої. Настрій поступово світлішає - це абсолютно безкоштовно. Щасливим бути набагато простіше і дешевше, ніж нещасним.
Всесвітній день посмішки або World Smile Day відзначається з 1999-го року. Це відбувається, як правило, в першу п’ятницю жовтня. Виникненню цього свята посприяв колись зовсім невідомий американський художник Харві Белл. Згідно з легендою, своєю творчістю він нічим особливо не виділявся серед його колег. Критики вважали його і зовсім пересічним, і посереднім художником. ... Читати далі »
Категорія: Календар | Переглядів: 342 | Додав: Пальцев | Дата: 05.10.2018 | Коментарі (0)

Уже традиційно, 5 жовтня за ініціативою ЮНЕСКО у всьому світі відзначається Всесвітній день вчителя.

Інтернаціонал Освіти на міжнародні інституції наголошують, що Всесвітній день учителя – є важливою подією для всього освітнього співтовариства. Це нагода віддати шану представникам педагогічної професії та сприяти реалізації Рекомендації МОП/ЮНЕСКО щодо статусу вчителів (1966 р.) та Рекомендації ЮНЕСКО про статус викладацького складу вищої освіти (1997 р.). Разом з Політичними рекомендаціями МОП щодо сприяння гідній праці освітнього персоналу дошкільної освіти ці документи визначають міжнародні стандарти професії вчителя.

Темою цьогорічного Всесвітнього дня вчителів є гасло «Право на освіту означає право на кваліфікованого вчителя». Цього року також відзначається 70-та річниця прийняття Загальної декларації прав людини (1948 р.), в якій освіта визнана фундаментальним правом людини. Проте й сьогодні освіта є недоступною приблизно для 264 мільйонів дітей та молоді в усьому світі.

У 2015 році міжнародне співтовариство взяло на себе зобов’язання забезпечити право на освіту, прийнявши Мету сталого розвитку № 4, що закликає до всеохоплюючої та рівноправної якісної освіти для всіх до 2030 року.  ... Читати далі »

Категорія: Календар | Переглядів: 607 | Додав: Пальцев | Дата: 05.10.2018 | Коментарі (0)

Перекласти сайт

 Translate the site into English Die Webseite auf das Deutsche zu übersetzen Przetlumacz te strone na jezyk Polski Перевести сайт на Українську мову Traduire le site en français 
Форма входу

Лепетун
gerb
facebook
ava
Amnesty Ukraine
ava

Amnesty International
Запорізька мерія
gerb
Школа № 87
gerb

Школа №87 на карті міста

Школи Запоріжжя
Карта України
map_ua
База питань
ChGK
Life.zp.ua
ChGK
Доктор Комаровский
komarovskiy
Афоризми

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz