Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 17:22

Сайт вчителя
Олексія Пальцева

Меню сайту
Пошук
Новини
ava
misto.zp.ua
ava
Перекладач Google
ava
Радіо онлайн
ava
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
Calenday
ava
Свята, події, іменини,

народні прикмети
Калькулятор
Email
palzevol@gmail.com

ourclas@at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 06
День охорони місць проживання або Всесвітній день середовища проживання, відзначають у всьому світі сьогодні шостого жовтня. Це свято було затверджено у 1979 році в рамках Конвенції про охорону дикої флори та фауни і природних середовищ існування в Європі.
Людина своєю діяльністю вже давно впливає на природу, змінюючи її. З кожним роком у світі все більше територій переходять до розряду сільгоспугідь, пасовищ, піддаються змінам у зв’язку зі зростанням міст, видобутком корисних копалин, будівництвом заводів та інших об’єктів народного господарства.
За 19 століть нашої ери на земній кулі зникло 150 видів ссавців, в основному великих, і 139 видів птахів. Кожен зниклий вид - дуже важка і непоправна втрата.
Людина навчилася дуже багато чого: вирвалася в космос, долетіла до Місяця, але ... Читати далі »
Категорія: Календар | Переглядів: 312 | Додав: Пальцев | Дата: 06.10.2018 | Коментарі (0)

Свято День міста Запоріжжя в Україні відзначають у першій декаді жовтня. Літописна дата народження міста 952 рік. Традиційні святкові заходи до Дня міста включають ряд цікавих подій.
За традицією афіша головного свята - Дня народження міста та святкова програма, розрахована на найширшу аудиторію. Жителі і гості зможуть приємно оцінити театралізоване відкриття Покровського ярмарку, яка традиційно очикує своїх відвідувачів на Набережній магістралі. Потім відбудеться урочиста церемонія відкриття Дня міста, концерт за участю популярних естрадних виконавців, різноманітні майстер-класи та виступ муніципального духового оркестру, виставки-ярмарки робіт майстрів народного і декоративно-прикладного мистецтва, конкурси, ігри та розваги для дітей і дорослих. Увечері - святковий салют і феєрверк. Деякі заходи, присвячені до Дня міста проводяться декілька днів. Найближчі, не менш яскраві загальноміські заходи плануються на 14 жовтня, в День визволення міста, дата якого символічно збігається з Днем захисника України. Приходьте - буде цікаво!  ... Читати далі »
Категорія: Історія рідного краю | Переглядів: 306 | Додав: Пальцев | Дата: 06.10.2018 | Коментарі (0)

Перекласти сайт

 Translate the site into English Die Webseite auf das Deutsche zu übersetzen Przetlumacz te strone na jezyk Polski Перевести сайт на Українську мову Traduire le site en français 
Форма входу

Лепетун
gerb
facebook
ava
Amnesty Ukraine
ava

Amnesty International
Запорізька мерія
gerb
Школа № 87
gerb

Школа №87 на карті міста

Школи Запоріжжя
Карта України
map_ua
База питань
ChGK
Life.zp.ua
ChGK
Доктор Комаровский
komarovskiy
Афоризми

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz