Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 15:22

Сайт вчителя
Олексія Пальцева

Меню сайту
Пошук
Новини
ava
misto.zp.ua
ava
Перекладач Google
ava
Радіо онлайн
ava
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
Calenday
ava
Свята, події, іменини,

народні прикмети
Калькулятор
Email
palzevol@gmail.com

ourclas@at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 26
Два рази на рік стрілки годинника переводяться на годину в більш ніж 100 країнах світу. В останню неділю березня - на годину вперед, в останню неділю жовтня - на годину назад. Це необхідно для того, щоб наблизити адміністративний час до сонячного. 20 вересня 2011 за постанову про зміну порядку обліку часу в Україні проголосували 266 народних депутатів, таким чином Верховна рада України постановила встановити з 27 березня 2011 року на території Україні час другого часового поясу з додаванням однієї години, скасувавши цим перехід на зимовий час в жовтні 2011 року, відповідно і наступний за цим перехід на літній час.
18 жовтня 2011 Верховна Рада Україна передумала і прийняла постанову «Про визнання такої, що втратила чинність, постанови Верховної Ради України« Про зміну порядку обчислення часу на території України», ... Читати далі »
Категорія: Календар | Переглядів: 322 | Додав: Пальцев | Дата: 26.10.2018 | Коментарі (0)

Тиждень роззброєння проходить кожен рік з 24 по 30 жовтня.
Щорічне проведення Тижня роззброєння, що починається в день річниці заснування Організації Об’єднаних Націй, передбачено в Заключному документі спеціальної сесії Генеральної Асамблеї 1978 року, присвяченій роззброєнню.
Державам пропонувалося висунути на перший план питання про небезпеку гонки озброєнь, пропагувати необхідність її припинення і сприяти підвищенню розуміння громадськістю невідкладних завдань в галузі роззброєння.
У 1995 році Асамблея запропонувала урядам, а також неурядовим організаціям продовжувати брати активну участь у Тижні роззброєння.
Асамблея запропонувала Генеральному секретареві продовжувати як можна ширше використовувати інформаційні органи Організації Об’єднан ... Читати далі »
Категорія: Безпека життєдіяльності | Переглядів: 262 | Додав: Пальцев | Дата: 26.10.2018 | Коментарі (0)

Сьогодні весь світ збожеволів на гаджетах: смартфонах, планшетах і іншої цифрової техніки. Разом з ними в світ проникає вірус цифрового слабоумства. І це не жарт, це діагноз. У 2007 році фахівці помітили, що з кожним роком все більше дітей - представників цифрового покоління страждають розладом уваги, втратою пам'яті, низьким рівнем самоконтролю, когнітивними порушеннями, пригніченістю і депресією. Дослідження показують, що в мозку представників цифрового покоління спостерігаються зміни, схожі на ті, що з'являються після черепно-мозкової травми або на ранній стадії деменції - недоумства, яке зазвичай розвивається в старечому віці.
У це складно повірити, але середньостатистичний семирічний європеєць вже провів біля екранів більше року свого життя (по 24 години на добу), а 18-річний - більше чотирьох років!
Хочеш сказати, що зараз зовсім інші діти? Так, діти інші, але мозок у них такий же, що був у людини тисячу років тому, - 100 мільярдів нейронів, кожен з яких пов'язаний з десятьма тисячами собі подібних.
Мозок потрібно розвивати і годувати. Всі наші думки, дії, рішення складних завдань і глибокі роздуми залишають слід в нашому мозку. «Ніщо не може замінити того, що діти отримують від власного, вільного і незалежного мислення, коли вони досліджують фізичний світ і стикаються з чимось новим», - стверджує британський професор психології Таня Бірон. ... Читати далі »
Категорія: Інформатика | Переглядів: 398 | Додав: Пальцев | Дата: 26.10.2018 | Коментарі (0)

Перекласти сайт

 Translate the site into English Die Webseite auf das Deutsche zu übersetzen Przetlumacz te strone na jezyk Polski Перевести сайт на Українську мову Traduire le site en français 
Форма входу

Лепетун
gerb
facebook
ava
Amnesty Ukraine
ava

Amnesty International
Запорізька мерія
gerb
Школа № 87
gerb

Школа №87 на карті міста

Школи Запоріжжя
Карта України
map_ua
База питань
ChGK
Life.zp.ua
ChGK
Доктор Комаровский
komarovskiy
Афоризми

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz