Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 15:36

Сайт вчителя
Олексія Пальцева

Меню сайту
Пошук
Новини
ava
misto.zp.ua
ava
Перекладач Google
ava
Радіо онлайн
ava
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
Calenday
ava
Свята, події, іменини,

народні прикмети
Калькулятор
Email
palzevol@gmail.com

ourclas@at.ua
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 25
У Запорізькій області готують до запуску Токмацької СЕС, яка після завершення будівництва, стане найбільшою в країні. Про це Forpost повідомили в прес-службі ЗОДА.

Варто відзначити, що будівництво сонячної електростанції в Токмаку стартувало в листопаді 2016 року. 26 квітня 2018 була запущена перша частина електростанції, розрахована на вироботка 11 МВт. Запуск другої частини, і завершення будівельних робіт заплановано вже на грудень 2018.

Загальна планована потужність СЕС в Токмаку - 50 МВт. Після завершення будівництва станція зможе забезпечити електроенергією до 6 районів регіону. Відзначається, що це найбільша сонячна станція, яка буде працювати в Україні.
  ... Читати далі »
Категорія: Екологія рідного краю | Переглядів: 356 | Додав: Пальцев | Дата: 25.10.2018 | Коментарі (0)

Компанія EdPro спільно з командою Nravo Kids презентує українську версію навчального посібника для батьків: «Клан Клік-Клац. Виховання дітей у цифрову еру».
Цю міні-книжечку про основні виклики «цифрового батьківства» розробили кілька років тому у Сингапурі, з ініціативи тамтешньої Ради з питань ЗМІ (Media Literacy Council). У посібнику піднімаються важливі питання: Коли дозволяти дітям користуватися Інтернетом та мобільними пристроями? Які обмеження доцільно встановлювати? Як оберігати школярів від небажаного онлайн-контенту? Як діяти, якщо дитина потрапила у небезпечну або неприємну ситуацію у мережі? Як балансувати між дисципліною та довірливими, відвертими стосунками з власними дітьми? Як зробити так, щоб дитина змогла якнайповніше користуватися можливостями сучасного світу та, водночас, не узалежнилася від пристроїв та ґаджетів? Як уникнути ігрозалежності? Як дати раду кібербулінгу?  ... Читати далі »
Категорія: Безпека життєдіяльності | Переглядів: 399 | Додав: Пальцев | Дата: 25.10.2018 | Коментарі (0)

Національна спілка художників України являє собою всеукраїнську творчу державну організацію, що об’єднує професійних художників і мистецтвознавців, а також відомі центри художніх промислів України. Вона була заснована 25-го жовтня 1938-го року як республіканське відділення Спілки Художників СРСР і носила назву «Союз радянських художників України». Її створенню передувала п’ятирічна підготовча робота спеціального організаційного комітету, який був заснований в 1933-му році в Харкові - тодішній столиці Української РСР.
Основні завдання НСХУ - відродження та розвиток усіх видів українського мистецтва як невід’ємної складової частини світової культури, консолідація творчих сил країни, забезпечення свободи художньої творчості, проведення конф ... Читати далі »
Категорія: Календар | Переглядів: 360 | Додав: Пальцев | Дата: 25.10.2018 | Коментарі (0)

Всесвітній день макаронів, ініційований Світовим конгресом макаронних виробів в 1995р, відзначається щорічно 25 жовтня. У різних країнах проводяться акції та заходи, що мають на меті популяризацію цього продукту харчування.
Уявіть собі тарілку з гарячими, тільки що приготованими спагетті в густому томатному соусі, приправленими шматочками підсмаженої копченої ковбаски, чорними оливками та грибами, або смачні Феттучіні з курчам в білому вершковому часниковому соусі. Якщо ця картина не залишила вас байдужим, то кожен рік 25 жовтня ви можете приєднуватися до святкування Всесвітнього дня макаронних виробів - дня, присвяченого макаронам всіх видів, любителям макаронів, виробникам макаронів, дискусіям на тему макаронів і т. п. Ну і звичайно, цей день можна розглядати як ще один привід побалувати себе улюбленою стравою. Хоча, хіба для цього потрібен спеціальний привід?
Існує понад 600 видів макаронів, відомих людству, і їх назви описують їх форму. Спагеті ( «шнури»), вермішель ( «маленькі черви»), ротіні ( «спіралі»), фузіллі ( «мотузки»), тортеллини ( «маленькі тістечка»), лінгвіні ( «маленькі язички»), кончільі ( «раковини» ), феттучині ( «маленькі стрічки»), пенне ( «пір’я») і капелліні ( «тонке волосся») - це маленькі ласощі, без яких важко уявити собі сучасну кухню.
Історія всесвітнього дня макаронів... ... Читати далі »
Категорія: Календар | Переглядів: 307 | Додав: Пальцев | Дата: 25.10.2018 | Коментарі (0)

Перекласти сайт

 Translate the site into English Die Webseite auf das Deutsche zu übersetzen Przetlumacz te strone na jezyk Polski Перевести сайт на Українську мову Traduire le site en français 
Форма входу

Лепетун
gerb
facebook
ava
Amnesty Ukraine
ava

Amnesty International
Запорізька мерія
gerb
Школа № 87
gerb

Школа №87 на карті міста

Школи Запоріжжя
Карта України
map_ua
База питань
ChGK
Life.zp.ua
ChGK
Доктор Комаровский
komarovskiy
Афоризми

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz